Strona: Zaproszenie na bezpłatne szkolenia dla zespołów pracujących nad komercjalizacją innowacji / Oferta dla przemysłu

Zaproszenie na bezpłatne szkolenia dla zespołów pracujących nad komercjalizacją innowacji

2022-04-21
, red.  Michał Tobjasz

W imieniu organizatora zapraszamy na cykl szkoleń organizowanych przez zespół Warmińsko Mazurskiego Inkubatora Przedsiębiorczości. Szkolenia są bezpłatne, prowadzone przez praktyków i co najważniejsze otwarte także dla zespołów projektowych spoza inkubatora.

Realizowany przez BTM Innovations Warmińsko-Mazurski Inkubator Przedsiębiorczości zaprasza przedsiębiorców, startupy, naukowców i pomysłodawców pracujących nad nowymi lub ulepszanymi produktami i usługami, na drugą sesję wirtualnych szkoleń.

W dniach OD 25.04.2022 DO 29.04.2022 odbędą się szkolenia z następujących obszarów:

  • 25.04.2022. Zwinne techniki sprzedaży (Agile Sales). – szczególnie zapraszamy podmioty oferujące swoje produkty
    w modelu sprzedaży B2B;
  • 26.04.2022. Wyzwania w projektowaniu, walidacji i wprowadzeniu na rynek technologii medycznych - wyrobów medycznych;
  • 27.04.2022. Metodyki i narzędzia do projektowania innowacji. - szczególnie cenny dla każdego, kto chce, aby jego produkt był innowacyjny;
  • 28.04.2022. Jak strategicznie korzystać z własności intelektualnej?
  • 29.04.2022. Zarządzanie i rozliczanie projektów dofinansowanych ze środków publicznych.

W spotkaniach uczestniczyć będą również goście specjalni. Szczegółowe informacje znajdą Państwo w programach poszczególnych dni (w załącznikach).

Szkolenia odbędą się w formule online (ZOOM).

UWAGA: Liczba miejsc ograniczona!

Rejestracja na wydarzenie: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=9oMmMprJvEShbkDCZD4ju3W748-2fE1PmqzxG-wc7E1UQ01CMElRNDRJVjFSOVQ5NjRIUEFRSjk4My4u

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję