Strona: POPOJUTRZE 2.0 - granty na innowacje w edukacji / Oferta dla przemysłu

POPOJUTRZE 2.0 - granty na innowacje w edukacji

2021-02-25
, red.  Michał Tobjasz

POPOJUTRZE TO JEDYNY INKUBATOR W POLSCE WYBRANY PRZEZ MINISTERSTWO FUNDUSZY I POLITYKI REGIONALNEJ DO WSPIERANIA INNOWACJI SPOŁECZNYCH W OBSZARZE KSZTAŁCENIA.

Dzięki dofinansowaniu projektu ze środków Unii Europejskiej mamy szansę budować i testować rozwiązania zmieniające polską edukację.

Prowadzimy aktywną rekrutację o zasięgu ogólnopolskim po to, by dotrzeć do osób i podmiotów, mających pomysł i chcących zaangażować swój czas w budowanie i testowanie nowych metod, produktów i rozwiązań.

OGROMNY POTENCJAŁ KREOWANIA POMYSŁÓW I ROZWIĄZAŃ MOGĄCYCH POZYTYWNIE WPŁYNĄĆ NA KSZTAŁCENIE, WIDZIMY W ŚRODOWISKU AKADEMICKIM, WŚRÓD KADRY DYDAKTYCZNEJ, DOKTORANTÓW, A TAKŻE WŚRÓD STUDENTÓW.

DO ROZDANIA 72 GRANTY, KAŻDY O WARTOŚCI 60.000 ZŁ.

Wspierane są MIKROINNOWACJE. Poszukiwane są pomysły na SZYBSZE, TAŃSZE ORAZ BARDZIEJ WYDAJNE rozwiązywanie trudności, z jakimi boryka się RYNEK KSZTAŁCENIA.

Istnieje możliwość wsparcia innowacji dotyczących edukacji formalnej i pozaformalnej na każdym etapie rozwoju człowieka od żłobków, przedszkoli, przez szkoły, uczelnie aż po placówki kształcenia ustawicznego.

W projekcie POPOJUTRZE 2.0 może wziąć udział niemal każdy - ZARÓWNO OSOBY FIZYCZNE JAK I INSTYTUCJE - wymogiem jest jedynie stworzenie minimum 2 osobowego zespołu pracującego nad innowacją.

W praktyce pomysł może zgłosić każda placówka oświatowa, uczelnia, przedsiębiorstwo, NGO, a także grupy nieformalne np. min. 2 członków kadry dydaktycznej / doktorantów / studentów.

JUŻ 26 LUTEGO RUSZA 2 NABÓR GRANTOBIORCÓW, NABÓR TRWA DO 12 MARCA. Więcej szczegółów możecie Państwo znaleźć na stronie projektu: www.popojutrze2.pl

popojutrze2.jpg

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję